Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine siyah zeytin vermek

Rüyada birine siyah zeytin vermek

Rüyada birine siyah zeytin vermek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine siyah zeytin vermek gördüyseniz:

  • Ne kadar akışına bırakırsanız, o kadar fazla sonuç alabilirsiniz.

Rüyada siyah zeytin çekirdeği görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada ağaçta siyah zeytin görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada iri siyah zeytin yemek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük siyah zeytin görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına yorulur.

Rüyada siyah zeytin yerken görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına işaret eder.

Rüyada siyah zeytin satın almak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine inanılır.

Rüyada siyah zeytin yediğini görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments