Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyunun geldiğini görmek

Rüyada suyunun geldiğini görmek

Rüyada suyunun geldiğini görmek rızkın genişleyeceğine, yalan söylemeye, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada suyunun geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde zorluklar varsa uzaklaşma eğilimi hissedebilirsiniz.

Rüyada suyu gelmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yokluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbekten su geldiğini görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından su geldiğini görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada memeden su geldiğini görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, yüceltileceği sözler duyacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun geldiğini görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan su geldiğini görmek kederinin dağılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada suyunun geldiğini görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işarettir.

Rüyada dağdan su geldiğini görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, hayatının daha kolay olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments