Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyu gelmek

Rüyada suyu gelmek

Rüyada suyu gelmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, işini büyüteceğine, bütçesinin daralacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, şansın yüzüne güleceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına delalet eder.

Rüyada suyu gelmek gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren toplantı ya da organizasyonlara katılabilirsiniz.

Rüyada göbekten su geldiğini görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su geldiğini görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada ağzından su geldiğini görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada memeden su geldiğini görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kulaktan su geldiğini görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada suyu gelmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan su geldiğini görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments