Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbekten su geldiğini görmek

Rüyada göbekten su geldiğini görmek

Rüyada göbekten su geldiğini görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, inancından ödün vereceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işarettir.

Rüyada göbekten su geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru yerde olup olmadığınızı ya da doğru kararlar alıp almadığınızı sorgulayabilirsiniz.

Rüyada göbekten su geldiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına alamet eder.

Rüyada göbekten kan geldiğini görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına işarettir.

Rüyada göbeğinden kan geldiğini görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına delalettir.

Rüyada göbek deliğinden kan geldiğini görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağdan su geldiğini görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine tabir olunur.

Rüyada suyunun geldiğini görmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işaret eder.

Rüyada suyun geldiğini görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments