Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan su geldiğini görmek

Rüyada kulaktan su geldiğini görmek

Rüyada kulaktan su geldiğini görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan su geldiğini gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme isteğiniz artıyor.

Rüyada kulaktan su geldiğini görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada kulaktan kan gelmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, düşmanını alt edeceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan kan geldiğini görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada kulaktan yaralanmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada kulaktan iğne çıkarmak hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, ticaretinin gelişeceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan kan gelmesini görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulaktan vurulmak prestij kaybı yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, parasının ve makamının artacağına rivayet eder.

Rüyada kulaktan öpülmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments