Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limonun suyunu sıkmak

Rüyada limonun suyunu sıkmak

Rüyada limonun suyunu sıkmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, yanlış kararlar vereceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada limonun suyunu sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla cümle sarf etmeniz, kendinizi belli açıklamalar yapmak zorunda bırakmanıza neden olabilecek sonuçları beraberinde getirebilir.

Rüyada limon suyu sıkmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada limonun suyunu sıkmak başarı kazanılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, yoğun duygular yaşayacağına delalet eder.

Rüyada suya limon sıkmak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada limonu sıkmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada zeytine limon sıkmak maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı rivayet etmektedir.

Rüyada çorbaya limon sıkmak çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çaya limon sıkmak sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada göze limon sıkmak bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments