Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya limon sıkmak

Rüyada suya limon sıkmak

Rüyada suya limon sıkmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada suya limon sıkmak gördüyseniz:

  • Artık size hitap etmeyen bağlantıların, iş birliklerinin ya da anlaşmaların arkasında durmak zorunda değilsiniz.

Rüyada limonun suyunu sıkmak işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, hayırlı kararlar verileceğine işarettir.

Rüyada limon suyu sıkmak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize yorulur.

Rüyada suya limon sıkmak aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına inanılır.

Rüyada yemeğe limon sıkmak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına yorulur.

Rüyada çaya limon sıkmak rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada zeytine limon sıkmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada göze limon sıkmak günden güne daha artan başarılar kazanacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada limonu sıkmak gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments