Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın üstünden geçmek

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden gelebilecek olan kısıtlamalar hat safhaya ulaşabilir.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mezarın üstünden geçmek karamsar ve umutsuz olacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine işaret eder.

Rüyada mezarlığın üstünden arabayla geçmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabutun üstünden geçmek onlara sanat öğreteceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçakla denizin üstünden geçmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek hileli bir işle karşılaşılacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına işarettir.

Rüyada suyun üstünden geçmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada denizin üstündeki köprüden geçmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sıkıntılar son bulacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments