Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünden geçmek

Rüyada denizin üstünden geçmek

Rüyada denizin üstünden geçmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, işveren koltuğunda oturacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada denizin üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Sizi durduracak tek şey, kendinize güvenemememizdir.

Rüyada denizin üstündeki köprüden geçmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçakla denizin üstünden geçmek güzel bir haneye sahip olunacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada denizin üstünden geçmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, kazancın yetmez olacağına işarettir.

Rüyada denizin üstünden arabayla geçmek saygınlığını yitireceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstündeki köprüden geçmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada deniz üstünden arabayla geçmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, ondan faydalanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments