Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü üstünden geçmek

Rüyada köprü üstünden geçmek

Rüyada köprü üstünden geçmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına delalet eder.

Rüyada köprü üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Sizi gerçeği görmekten alıkoyan dumanı uzaklaştırırsanız çözümler bulabilirsiniz.

Rüyada köprünün üstünden geçmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, rahata kavuşmaya, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstündeki köprüden geçmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada köprü üstünden geçmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, Allah katında yükseleceğine alamet eder.

Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işarettir.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, moral bozukluğu yaşanacağına delalet eder.

Rüyada deniz üstündeki köprüden geçmek yaşamdan istediklerini alacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments