Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın üstünde oturmak

Rüyada karın üstünde oturmak

Rüyada karın üstünde oturmak kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, toplumda yükseleceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada karın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ısrarcı, inatçı ya da suçlayıcı konuşmak yerine, şartlarınızı, koşullarınızı, isteklerinizi veya beklentilerinizi açıkça ortaya koymanız olası gerilimleri veya aksilikleri engelleyebilir.

Rüyada karın üstünde oturmak işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalettir.

Rüyada karın üstüne oturmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada karın üstünde para görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, günahların af olacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde kan görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın üstünde namaz kılmak mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, sorunlarının artacağına, evlenme yolunda adım atacağına yorulur.

Rüyada karın üstünde yatmak mutlu ve hafif hissedeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek borçlarını bitireceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret eder.

Rüyada karın üstünde koşmak yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments