Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su üstünde oturmak

Rüyada su üstünde oturmak

Rüyada su üstünde oturmak rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada su üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız yavaşlamaya başladıysa biraz ara almanızda fayda var.

Rüyada suyun üstünde oturmak hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada su üstünde oturmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada masa üstünde oturmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına inanılır.

Rüyada kum üstünde oturmak günden güne sorunlarının artacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, az maliyetle ticarete atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar üstünde oturmak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulur.

Rüyada bulutların üstünde oturmak kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada köprü üstünde oturmak çok büyük üzüntü yaşayacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, rahata ve huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşın üstünde oturmak işlerdeki verimin artacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments