Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsün üstünde oturmak

Rüyada otobüsün üstünde oturmak

Rüyada otobüsün üstünde oturmak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüsün üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Evde zaman geçirebilir veya arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

Rüyada otobüsün üstünde oturmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işaret eder.

Rüyada otobüste oturmak geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, ekmeğinin azalmayacağına alamet eder.

Rüyada otobüsün önünde oturmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, faydalı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüs koltuğuna oturmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işarettir.

Rüyada kendini otobüsün üstünde görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada otobüsün üstünde gitmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada deniz üstünde otobüs görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde otobüs görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments