Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun taştığını görmek

Rüyada suyun taştığını görmek

Rüyada suyun taştığını görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada suyun taştığını gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya kurumsal şirketlerle bağlantılı işlerde gecikmeler yaşanabilir.

Rüyada suyun içinde taş görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işarettir.

Rüyada taşlı su görmek haneye nifak gireceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işarettir.

Rüyada taşmış su görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, aileyle iş yapmayacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada taş ve su görmek hidayete ereceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun taştığını görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına işarettir.

Rüyada su taşması görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada suya taş attığını görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada su içinde taş görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, biraz dinleneceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments