Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su taşması görmek

Rüyada su taşması görmek

Rüyada su taşması görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok büyük paralar kazanacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, ters giden durumların düzeleceğine inanılır.

Rüyada su taşması gördüyseniz:

  • İşiniz veya özel yaşamınızla ilgili bazı konular ya da tartışmalar daha karmaşık hal alabilir veya direkt cümleler söz konusu olabilir.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kuyudan su taşması görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada su taşması görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada taştan su çıktığını görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada suya taş atmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kuyudan su taştığını görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun dibinde taş görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalettir.

Rüyada taşmış su görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments