Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde taş görmek

Rüyada suyun içinde taş görmek

Rüyada suyun içinde taş görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde taş gördüyseniz:

  • Gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada su içinde taş görmek geniş rızık elde edeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinden taş toplamak diplomalarının artacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde taş görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada pirincin içinde taş görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dere içinde taş görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada denizin içinde beyaz taş görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, yanlış işlere girileceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabının içinde taş görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz içinde taş görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments