Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde taş görmek

Rüyada su içinde taş görmek

Rüyada su içinde taş görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına inanılır.

Rüyada su içinde taş gördüyseniz:

  • Eğlenceli programlar nedeniyle işinizi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada su içinde taş görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde taş görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinden taş toplamak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada havuz içinde taş görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, hem de zengin biri olacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına işarettir.

Rüyada denizin içinde çakıl taşı görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, daha pozitif biri olacağına delalet eder.

Rüyada dere içinde taş görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, sevdiklerine kavuşacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde çakıl taşı görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, ticarette ilerleyeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemeğin içinde taş görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, manevi mutluluğu tadacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments