Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşmış su görmek

Rüyada taşmış su görmek

Rüyada taşmış su görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşmış su gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımlarınızın daha poitik olmasında fayda var.

Rüyada taştan su aktığını görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına rivayet eder.

Rüyada suyun dibinde taş görmek zor durumlara düşeceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde taş görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada taştan su çıktığını görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işaret eder.

Rüyada taşmış su görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine delalet eder.

Rüyada suyun taşmasını görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada evde suyun taştığını görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşlı su görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments