Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun taşmasını görmek

Rüyada suyun taşmasını görmek

Rüyada suyun taşmasını görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, maddi açıdan ferahlamaya, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, bereketin eksileceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun taşmasını gördüyseniz:

  • Güvenilir bilgilere ulaşana kadar beklemelisiniz.

Rüyada yağmur suyunun taştığını görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada taştan su aktığını görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına delalettir.

Rüyada taş ve su görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada taşlı su görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine işaret eder.

Rüyada evde su taşması görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan su taştığını görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, işinde profesyonel kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyu taşırmak asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, yaşamının yoluna gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments