Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde su taşması görmek

Rüyada evde su taşması görmek

Rüyada evde su taşması görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına inanılır.

Rüyada evde su taşması gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya kişisel planlarınızı ilgilendiren başlıklarda özgür alana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada evde suyun taştığını görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde su taşması görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada taştan su aktığını görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada suyun taşmasını görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulur.

Rüyada suyun içinden taş toplamak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun taştığını görmek kişinin güzel işler yapacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada taşlı su içmek bir sebeple başka yollar aranacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalettir.

Rüyada taşan su görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments