Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde nar görmek

Rüyada suyun içinde nar görmek

Rüyada suyun içinde nar görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde nar gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişiler sıklıkla karşınıza çıkabilir.

Rüyada suyun içinde nar görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işarettir.

Rüyada nar suyu yapmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada nar suyu içtiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, yarınlarına inanacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına delalet eder.

Rüyada nar suyu içmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada nar suyu görmek istihdam edeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına tabir olunur.

Rüyada nar suyu almak yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine işaret eder.

Rüyada nar suyu sıkmak tüm hayatının durma noktasına geleceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde ördek görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments