Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde ördek görmek

Rüyada suyun içinde ördek görmek

Rüyada suyun içinde ördek görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde ördek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.

Rüyada su içinde ördek görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sorunların teker teker aşılacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde ördek görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde ördek görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, fakirliğinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin içinde ördek görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına inanılır.

Rüyada ördeğe su vermek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çantanın içinde su görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına delalet eder.

Rüyada suyun içinden altın çıkarmak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada su içinde yılanlar görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments