Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar suyu içtiğini görmek

Rüyada nar suyu içtiğini görmek

Rüyada nar suyu içtiğini görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nar suyu içtiğini gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada nar suyu içtiğini görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içi beyaz nar görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, arzularına kavuşacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine delalettir.

Rüyada içi boş nar görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde nar görmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine alamet eder.

Rüyada nar suyu almak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar suyu görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada nar suyu içmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, bol para kazanacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada nar suyu sıkmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments