Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar suyu almak

Rüyada nar suyu almak

Rüyada nar suyu almak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, rakiplerini yeneceğine, yaşamının tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada nar suyu almak gördüyseniz:

  • Sözünüzün arkasında durmanız gerekiyor.

Rüyada suyun içinde nar görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, kulluk derecesinin artmasına rivayet etmektedir.

Rüyada nar suyu sıkmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nar suyu görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nar suyu yapmak kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nar suyu almak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada nar suyu içtiğini görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nar suyu içmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada kırmızı nar taneleri görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments