Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar suyu yapmak

Rüyada nar suyu yapmak

Rüyada nar suyu yapmak fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, gülüp eğleneceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nar suyu yapmak gördüyseniz:

  • Öz eleştiri yapmanız durumunda, bazı problemlerin çözümü ya da bazı işlerin halledilmesi için iş birliği yapma ya da destek bulma olanağı bulabilirsiniz.

Rüyada nar suyu yapmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde nar görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sorunların aşılacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına alamet etmektedir.

Rüyada nar suyu görmek tartışma yaşayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, sağlığının yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada nar suyu içmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada nar suyu sıkmak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Rüyada nar suyu almak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine inanılır.

Rüyada nar suyu içtiğini görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içine kaka yapmak başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments