Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar suyu görmek

Rüyada nar suyu görmek

Rüyada nar suyu görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nar suyu gördüyseniz:

  • Yanıltıcı hikayeler anlatan veya doğru olmayan tablolar çizen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada nar suyu içtiğini görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, uzun yıllar yaşayacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nar suyu içmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar suyu yapmak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada suyun içinde nar görmek daima afiyette olacağına, nefsine yenileceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nar suyu almak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada nar suyu sıkmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada nar suyu görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ağacında nar görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, yarasını saracağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments