Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde cesetler görmek

Rüyada suyun içinde cesetler görmek

Rüyada suyun içinde cesetler görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde cesetler gördüyseniz:

  • Belli jestlerin peşinden gitmeniz size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada suyun içinde cesetler görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, eşlerin ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek cesetleri görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, alışveriş yapacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş insan cesedi görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin cesedini görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek cesedi gömmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada cesetin canlandığını görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cesedin parçalandığını görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölmüş bebek cesedi görmek kendini her konuda geliştireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments