Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cesetin canlandığını görmek

Rüyada cesetin canlandığını görmek

Rüyada cesetin canlandığını görmek hayırlı bir sürece girileceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, terslik yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kısmetinin de açılacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada cesetin canlandığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda gergin durumlar veya tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada cesetin canlandığını görmek sorunlarını bitireceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, yüzünün her daim güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayan cesedi görmek işlerinin aksayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada cesedin dirildiğini görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada atatürkün cesedini görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölü kadın cesedi görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına delalettir.

Rüyada kendi cesedini görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine alamet eder.

Rüyada cesed görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Rüyada bebek cesedi görmek zarar etmeyeceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments