Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cesedin parçalandığını görmek

Rüyada cesedin parçalandığını görmek

Rüyada cesedin parçalandığını görmek büyük başarılar elde edeceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada cesedin parçalandığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmanız gerekiyor.

Rüyada cesedin parçalandığını görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin cesedini görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin cesedini görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına işarettir.

Rüyada yakınının cesedini görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cesetler taşımak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde kadın cesedi görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada kedi cesedi görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada bebek cesedi görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, bahtın açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments