Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamilelik suyunun geldiğini görmek

Rüyada hamilelik suyunun geldiğini görmek

Rüyada hamilelik suyunun geldiğini görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada hamilelik suyunun geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, emellere ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada hamile olmak suyu gelmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının suyunun geldiğini görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada hamilelik suyunun geldiğini görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada hamile birinden kan geldiğini görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada hamileyken kan geldiğini görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, zor durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve kan geldiğini görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına işarettir.

Rüyada dağdan su geldiğini görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, kazancın daha da artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments