Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin sular altında kaldığını görmek

Rüyada evin sular altında kaldığını görmek

Rüyada evin sular altında kaldığını görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kişinin afiyette olacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin sular altında kaldığını gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmadan önce söylediklerimi hatırlamanızda fayda var.

Rüyada evin sular altında kaldığını görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, işlerin düze çıkarılacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna delalettir.

Rüyada yıkılan evin altında kalmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin altında kalmak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremde evin altında kalmak mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işarettir.

Rüyada su altında kalmak yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun altında kalmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sular altında kalmak başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, sağlığının kötüye gideceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlerin su altında kaldığını görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments