Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aniden sular altında kalmak

Rüyada aniden sular altında kalmak

Rüyada aniden sular altında kalmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada aniden sular altında kalmak gördüyseniz:

  • Astrolojik açılar oldukça gergin, soğuk duş etkisi yaratan durumlar, gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada aniden sular altında kalmak büyük zararlar getireceğine, dinde tartışmaya, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada aniden taşınmak saygının hiç eksik olmayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada aniden evlenmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada aniden yolculuğa çıkmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına delalettir.

Rüyada aniden yaşlanmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aniden korkmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına alamet eder.

Rüyada aniden uyanmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına delalettir.

Rüyada aniden nişanlanmak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, bol muhabbette kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments