Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su altında kalmak

Rüyada su altında kalmak

Rüyada su altında kalmak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada su altında kalmak gördüyseniz:

  • Size önemli bir nasihat verilecek.

Rüyada şehrin sular altında kaldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına delalettir.

Rüyada suyun altında kalmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek evindeki huzurun bozulacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işarettir.

Rüyada evlerin su altında kaldığını görmek huzursuzluk yaşanacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına inanılır.

Rüyada evin sular altında kaldığını görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine rivayet eder.

Rüyada su altında nefessiz kalmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, sağlığının bozulmayacağına işarettir.

Rüyada suların altında kalmak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments