Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su geldiğini görmek

Rüyada su geldiğini görmek

Rüyada su geldiğini görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalettir.

Rüyada su geldiğini gördüyseniz:

  • Elinizden kaçanı düşüneceğiniz yerde yeni durumu karşılamaya gayret etmelisiniz.

Rüyada su geldiğini görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbekten su geldiğini görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada kulaktan su geldiğini görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada suyun geldiğini görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyunun geldiğini görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada hamilelik suyunun geldiğini görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine delalettir.

Rüyada dağdan su geldiğini görmek sahip olacağı malın faazlalığına, yeni bir eve taşınacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments