Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyu bulandırmak

Rüyada suyu bulandırmak

Rüyada suyu bulandırmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyu bulandırmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya kurumsal şirketlerle bağlantılı işlerde gecikmeler yaşanabilir.

Rüyada suyu bulandırmak güzel ve mutlu günler yaşayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun bulandığını görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boka bulandığını görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine alamet eder.

Rüyada çikolataya bulanmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada birinin çamura bulandığını görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada katrana bulanmak bazı maddi problemler yaşayacağınıza, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına yorulur.

Rüyada yağa bulanmak işlerinin düzeleceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada kirece bulanmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments