Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katrana bulanmak

Rüyada katrana bulanmak

Rüyada katrana bulanmak hayırlı kapıların açılacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, idealist kimse olacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına yorulur.

Rüyada katrana bulanmak gördüyseniz:

  • Yakın olabileceğiniz insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirici girişimlerde bulunmanız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada katrana bulanmak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına delalettir.

Rüyada katran içmek stresten uzaklaşılacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına yorulur.

Rüyada katran tükürmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada katran görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına delalettir.

Rüyada katran kusmak geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, işlerin düze çıkarılacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada katran yemek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına yorulur.

Rüyada katrana batmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada çamurlara bulanmak ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments