Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boka bulandığını görmek

Rüyada boka bulandığını görmek

Rüyada boka bulandığını görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işarettir.

Rüyada boka bulandığını gördüyseniz:

  • Gelişen olaylar karşısında şaşkınlığınızı hemen belli ediyorsunuz.

Rüyada boka bulandığını görmek terslik yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine işaret etmektedir.

Rüyada una bulandığını görmek nimetin çoğalacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabının çamura bulandığını görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada suyu bulandırmak mutluluğun ve kazancın azalacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine rivayet eder.

Rüyada toza bulanmak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine delalettir.

Rüyada birinin midesinin bulandığını görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada mide bulandığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, hem de sevdiklerinin olacağına, neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yağa bulanmak farklı kişilerle tanışacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments