Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun bulandığını görmek

Rüyada suyun bulandığını görmek

Rüyada suyun bulandığını görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada suyun bulandığını gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada suyun bulandığını görmek lüks içinde olacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada suyu bulandırmak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin çamura bulandığını görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada midenin bulandığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabının çamura bulandığını görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işarettir.

Rüyada mide bulandığını görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına işaret eder.

Rüyada kuma bulanmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, başarılarının daim olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kirece bulanmak yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments