Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağa bulanmak

Rüyada yağa bulanmak

Rüyada yağa bulanmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine işarettir.

Rüyada yağa bulanmak gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi gösterebileceğiniz için kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Rüyada yağa bulanmak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada dışkıya bulanmak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolataya bulanmak iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin çamura bulandığını görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada ayakları çamura bulanmak üzüntülerin mutluluğa döneceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada yemekten midesi bulanmak akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada una bulanmak işlerinin yolunda gideceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet eder.

Rüyada çamura bulandığını görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments