Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirece bulanmak

Rüyada kirece bulanmak

Rüyada kirece bulanmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kirece bulanmak gördüyseniz:

  • Çok fazla seyahat etmenin, rekabetçi veya mücadele gerektiren ortamların sağlığınıza olumsuz etkisi olabilir, biraz yavaşlamanızda fayda var.

Rüyada kirece bulanmak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabının çamura bulandığını görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada suyun bulandığını görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına tabir olunur.

Rüyada zifte bulanmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, afiyette olacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kana bulanmak isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına inanılır.

Rüyada mide bulandığını görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, aileyle iş yapmayacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işarettir.

Rüyada yağa bulanmak zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işarettir.

Rüyada çikolataya bulanmak Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments