Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolataya bulanmak

Rüyada çikolataya bulanmak

Rüyada çikolataya bulanmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada çikolataya bulanmak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada çikolataya bulanmak dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dışkıya bulanmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, rızkının bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada midesi bulandığını görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada una bulandığını görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabının çamura bulandığını görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada birinin midesinin bulandığını görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine delalettir.

Rüyada midenin bulandığını görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada boka bulandığını görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments