Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest suyu içmek

Rüyada abdest suyu içmek

Rüyada abdest suyu içmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, rahat bir döneme girileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest suyu içmek gördüyseniz:

  • Ani veya sert kararla alma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada abdest suyu içmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde abdest almak fesatlıklar içinde kalınacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına yorulur.

Rüyada abdest suyu görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest için su aramak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ılık suyla abdest almak eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, başarılarının azalacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada su olmadan abdest almak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine yorulur.

Rüyada soğuk suyla abdest almak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz suyundan abdest almak rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments