Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde abdest almak

Rüyada suyun içinde abdest almak

Rüyada suyun içinde abdest almak sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde abdest almak gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren değişiklikler yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Rüyada suyun içinde abdest almak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, ticaretin büyüyeceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalet eder.

Rüyada büyük abdestin içinde kurt görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami içinde abdest almak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine işarettir.

Rüyada camii içinde abdest almak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına alamet eder.

Rüyada herkesin içinde büyük abdest yapmak kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz suyundan abdest almak imkânların günden güne azalacağına, sarsılacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada deniz suyuyla abdest almak araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada abdest suyu içmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments