Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya kapılıp gitmek

Rüyada suya kapılıp gitmek

Rüyada suya kapılıp gitmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada suya kapılıp gitmek gördüyseniz:

  • Yanlız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Rüyada suya kapılıp gitmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı açıp gitmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kapısına gitmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine yorulur.

Rüyada sele kapılıp gitmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı gitmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıya su dökmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapının önüne su dökmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde kapı görmek hainlik yapacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments