Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı gitmek

Rüyada kapı gitmek

Rüyada kapı gitmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, tatsızlık olacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, para pul sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kapı gitmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların ya da üzerinde uzlaşılmış konuların üzerinden geçmekte, şartları revize etmekte fayda var.

Rüyada eski sevgilinin kapısına gitmek planların boşa gideceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapıyı açıp gitmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına yorulur.

Rüyada sele kapılıp gitmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine inanılır.

Rüyada kapı gitmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya kapılıp gitmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı dövmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada bahçe kapısı açmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments