Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin kapısına gitmek

Rüyada eski sevgilinin kapısına gitmek

Rüyada eski sevgilinin kapısına gitmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, hayattan her istediğini alacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, daha güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kapısına gitmek gördüyseniz:

  • Sorun çıkartan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin kapısına gitmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanına gitmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin arkasından gitmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, keyiflerinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle gitmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili evine gitmek geleceğe olan inancını yitireceğine, hanenizde bolluk olacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle denize gitmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, onların yaralarına merhem olacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle tatile gitmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments