Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı açıp gitmek

Rüyada kapıyı açıp gitmek

Rüyada kapıyı açıp gitmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, kazancını iki kat arttıracağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, bolluğun ve verimin de artacağına alamet eder.

Rüyada kapıyı açıp gitmek gördüyseniz:

  • Size önemli bir nasihat verilecek.

Rüyada kapıyı açıp gitmek işten eve bir hayat yaşayacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde kapı açıldığını görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine işaret eder.

Rüyada kapının açıldığını görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı açıp kapamak kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada açılmayan kapı görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada gök kapısının açıldığını görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kapı açıp içeri girmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kapalı kapının açıldığını görmek zor günlerin sona ereceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments