Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde kapı görmek

Rüyada suyun içinde kapı görmek

Rüyada suyun içinde kapı görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, dileklerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kapı gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Rüyada suyun içinde kapı görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kapının önüne su dökmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına alamet eder.

Rüyada kapıya su dökmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı önüne su dökmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada suya kapılıp gitmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kapının önünde su görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde saç görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde yeşillik görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments