Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sele kapılıp gitmek

Rüyada sele kapılıp gitmek

Rüyada sele kapılıp gitmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, girilen yolda zarar edileceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sele kapılıp gitmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta yarar var.

Rüyada sele kapılıp gitmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sele kapılıp kaybolmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sele kapılan birini kurtarmak iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sele kapılmış araba görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sele gitmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu sele kaptırmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sele kapılmak büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına işarettir.

Rüyada sele yakalanmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments