Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıya su dökmek

Rüyada kapıya su dökmek

Rüyada kapıya su dökmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapıya su dökmek gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, bazı kişilerin sürpriz açıklamaları olabilir.

Rüyada kapının önüne su dökmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine tabir olunur.

Rüyada kapı önüne su dökmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapıya su dökmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işaret eder.

Rüyada balkondan su dökmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine tabir olunur.

Rüyada köpüklü su dökmek başını yastığa daha rahat koyacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini su dökmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, rahat bir hayata sahip olmaya tabir olunur.

Rüyada başkasının üzerine su dökmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, düşmanlarla beraber oturmaya tabir olunur.

Rüyada birinin üzerine sıcak su dökmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments